ПРИШТИНСКИОТ МЕЃУНАРОДЕН АЕРОДРОМ ГО ИМПЛЕМЕТИРАШЕ РЕШЕНИЕТО ЗА ПОЛЕТУВАЊА НА ШПАНСКАТА ИТ КОМПАНИЈА AMADEUS TECHNOLOGY

Приштинскиот меѓународен аеродром го имплементираше  решението за полетувања ( Altéa Ground Handler Departure Control solution – DCS) на шпанската ИТ

Повеќе

ПРИСТАНИШТЕТО ВО ПИРЕЈА СЕ ДОГОВАРА СО INFORM ЗА ДИГИТАЛИЗИРАЊЕ НА АВТОМОБИЛСКИОТ ТЕРМИНАЛ

Капетанијата на пристаништето во Пиреја ќе имплементира интелегентен IT систем на INFORM Vehicle Logistics се со цел да се овозможи

Повеќе