НОВ ДИЗАЈН ЗА РЕГИОНАЛНИТЕ ВОЗОВИ (S-BAHN) ВО ШТУТГАРТ

„Бомбардиер Транспорт“ откри дека Дојче Бан е скриен клиент кој во декември 2018 година го потпиша договорот од 437 милиони

Повеќе