СЕДИШТАТА НА СУПЕР БРЗИТЕ ВОЗОВИ ВО ЈАПОНИЈА КОРИСТЕНИ ЗА ПРЕВОЗ НА РИБА

Источната Јапонска Железница ги тестира супер брзите возови за превоз на риба од Сендаи до Токио. Тридневната проба е започната

Повеќе