НЕВЛАДИНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ПРЕДЛАГААТ ПЕТ EKO-ПРИЈАТЕЛСКИ ПОЛИТИКИ ЗА ЕВРОПСКАТА ЖЕЛЕЗНИЧКА РЕНЕСАНСА

Група европски климатски невладини организации предложија пет политики за поттикнување на модалното преминување на железничкиот превоз како поддршка на целите

Повеќе