SWYTCH TECHNOLOGY ИМЕНУВАНА ВО СОСТАВОТ НА СТАРТ-АП 100 ЗА 2020 ГОДИНА ВО ВЕЛИКА БРИТАНИЈА

Најдолговечниот индекс на работење во Велика Британија за нови стартапи, Startups 100, ја објави својата листа за 2020 година, а

Повеќе

„КАМПЕРСКО КОМБЕ“ – ИЗНЕНАДУВАЧКИ ПОБЕДНИК ВО ВЕЛИКА БРИТАНИЈА ЗА ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈАТА СО КОВИД 19

За време на пандемијата на КОВИД 19 и потребата од социјално дистанцирање во Велика Британија доведе до зголемена побарувачка на

Повеќе