КАКО СО АНТИ-АВТОМОБИЛСКАТА ПОЛИТИКА АНА ИДАЛГО ПОВТОРНО ГО ОСВОИ ПАРИЗ

Остроумната политичка калкулација на градоначалничката еколог е единствена за главниот град на Франција. Ана Идалго лесно го доби одложениот втор

Повеќе