ЕМАНУЕЛ МАКРОН ГО НАЈАВИ ВРАЌАЊЕТО НА НОЌНИТЕ ВОЗОВИ

Претседателот на Франција, Емануел Макрон, „сака повторно да ги врати ноќните возови“ кои беа напуштени од страна на SNCF пред

Повеќе

НАСКОРО „ЕЛЕКТРОНСКИ УЗДИ“ И ЦРНИ КУТИИ ВО НОВИТЕ ПАТНИ ВОЗИЛА

Според новите регулативи на ЕУ, од 2022 година на сите нови автомобили, комбиња, камиони и автобуси продадени во Европската унија

Повеќе