UNITED AIRLINES ЌЕ НАМАЛИ ПОВЕЌЕ ОД 16.000 РАБОТНИ МЕСТА ПОРАДИ СЛАБАТА ПОБАРУВАЧКА НА АВИОНСКИ ПАТУВАЊА

United Airlines Holdings Inc. ќе скрати 16 320 работни места следниот месец, бидејќи превозникот го намалува обемот на патувања кои

Повеќе

АМАЗОН ПОРАЧА ОД МЕРЦЕДЕС 1800 ЕЛЕКТРИЧНИ КОМБИЊА ЗА ВРШЕЊЕ ДОСТАВА

Амазон објави дека порача 1 800 електрични комбиња од германскиот производител  на автомобили Мерцедес, во согласност со целта на компанијата

Повеќе