КАКО КРАВЈОТО ЃУБРИВО МОЖЕ ДА СТАНЕ ГОРИВО ЗА ЦИСТЕРНИТЕ КОИ ГО ТРАНСПОРТИРААТ МЛЕКОТО

Производствениот погон на скандинавскиот производител на млечни производи Арла во Велика Британија користи 190 тони кравјо ѓубриво секоја недела за

Повеќе

ЧАСОВНИЦИТЕ ПОВТОРНО СЕ МЕНУВААТ; ЕВЕ ШТО ДА НАПРАВИТЕ СО ВАШИОТ ТАХОГРАФ

Теоретски, уште еден час сон – тоа е она што го добиваме благодарение на годишната промена на времето. Како и

Повеќе