АЕРОДРОМОТ ИНЧОН ЌЕ ГИ ЗАБРЗА ТЕСТ – ЛЕТОВИТЕ ЗА УРБАНА ВОЗДУШНА МОБИЛНОСТ

Четири компани вклучувајќи го и аеродромот Инчон (Incheon) треба да работат на развој на урбана воздушна мобилност (urban air mobility

Повеќе

НАМАЛУВАЊА НА ЦЕНИТЕ НА ROLA ВОЗОВИТЕ ПРЕКУ КОРИДОРОТ БРЕНЕР

Групација на Реил Карго (Rail Cargo Group) ги намалува цените на Rolling Road (ROLA), возови за превоз на камиони, започнувајќи

Повеќе