ВО РОТЕРДАМСКОТО ПРИСТАНИШТЕ СЕ ИНСТАЛИРАНИ ПРВИТЕ 3Д-ПЕЧАТЕНИ СИДРИШТА

Првата серија 3Д печатени столбови за усидрување на бродови беше поставена минатата недела во пристаништето во Ротердам, а тоа е,

Повеќе