НЕВЕРОЈАТНО ЗА 2028 ГОДИНА! – СУПЕР БРЗ ВОЗ ЌЕ ВЕ ПРЕВЕЗЕ ОД ПАРИЗ ДО АМСТЕРДАМ ЗА 90 МИНУТИ

Возот на Hardt Hyperloop ќе допринесе комплетно да се промени начинот на патување низ цела Европа. Следната деценија се очекува

Повеќе