Е-ТРОТИНЕТИТЕ МОЖАТ ДА ПОМОГНАТ ДА СЕ НАМАЛАТ ЕМИСИИТЕ ОД УРБАНИОТ ТРАНСПОРТ

Низ целиот свет, градовите се обидуваат да ги олеснат проблемите поврзани со транспортот, како метеж, загадување на воздухот, бучавата и

Повеќе

ВАЖНОСТА НА ПАРКИНГОТ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ ЗА ОДРЖЛИВА МОБИЛНОСТ

Комбинирањето на возење велосипед и патување со воз е одлично за одржливо патување. Изградбата на безбедни места за паркирање на

Повеќе

ЕКСПЕРТИТЕ СЕ СОГЛАСУВААТ ДЕКА Е ВРЕМЕ ЗА РАДИКАЛНИ ПРОМЕНИ ВО УРБАНИОТ ТРАНСПОРТ

Возењето велосипед е извонреден начин да останете здрави и да уживате во глетките, а истовремено е добар и за животната

Повеќе

ФУТУРИСТИЧКИ ДИЗАЈНИ КОИ ЌЕ ГО ПРОМЕНАТ ЈАВНИОТ ТРАНСПОРТOT

Начинот на кој патуваме од место до место се менува со побрзо темпо во однос на експанзијата на автомобилите, возовите

Повеќе

ВООДУШЕВАЧКИОТ БРЕГ НА АМАЛФИ

Амалфи, град и архиепископско седиште, регион Кампанија, јужна Италија. Лежи во клисурата на долината Мулини, покрај заливот Салерно, југоисточно од

Повеќе