ПРЕВОЗОТ ОД КИНА СО КОНТЕЈНЕРИ УРИВА УШТЕ ЕДЕН РЕКОРД. ПЕТ ПАТИ ПОСКАП ОД ПРЕД ЕДНА ГОДИНА

Индексот на стапката за превоз на контејнери од Кина за Европа продолжува да расте, штотуку ја помина бариерата од 10.000

Повеќе

МАЛО ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ИНДЕКСОТ НА ЦЕНИТЕ НА ТРАНСПОРТ ВО ЈУНИ

Според најновата анализа на европскиот пазар на транспорт спроведена заедно од ТИМ Консалтинг и Транспореон, т.н. Транспорт маркет монитор, индексот

Повеќе