MAERSK ВОВЕДУВА СЕЗОНСКА ДОПЛАТА НА ПРЕВОЗИТЕ ОД ЕВРОПА ЗА СРЕДЕН ИСТОК И АЗИЈА

Започнувајки од 15 јули 2019 година, поради нерамномерно искористување на капацитетите, Maersk воведува „сезонска доплата“ (PSS) за сите товари, за

Повеќе

МСЦ И ЦМА ЦГМ ЌЕ СЕ ПРИКЛУЧАТ НА МАЕРСКОВАТА ДИГИТАЛНА ПЛАТФОРМА TRADELENS

Глобалните контејнерски превозници CMA CGM и MSC Mediterranean Sea Shipping Company (MSC) ќе се приклучат на TradeLens (www.tradelens.com), дигитална платформа

Повеќе