MAERSK ГИ ЗГОЛЕМУВА ЦЕНИТЕ ОД ШАНГАЈ ДО ЕВРОПА ЗА МЕСЕЦ ЈУЛИ

Maersk објавува зголемување на цените на FAK (Freight All Kinds). Подолу се прикажани стапките на ФАК цените во табела по релации, стоки и типови на контејнери каде што зголемувањето на стапките е ефективно.

Ценовник

 

Забелешки:

  • Датум на започнување: 01.07.2019 година
  • Ефективен краен датум: До следното известување, но не пред 14.07.2019 година

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *