МЕЃУНАРОДНАТА ТРГОВИЈА – ЖРТВА НА ПОСТ -ПАНДЕМИСКИ ПРОТЕСТНИ ДВИЖЕЊА

Експертите за кредитно осигурување на Кофајс предвидуваат дека социјалните движења ќе влијаат на економската активност врз засегнатите страни, а особено

Повеќе

COSCO ВЛЕГУВА ВО СОПСТВЕНИЧКИОТ ДЕЛ НА КОНТЕЈНЕРСКИОТ ТЕРМИНАЛ ВО ХАМБУРГ

COSCO станува малцински акционер во контејнерскиот терминал Толерорт во Хамбург. Оваа трансакција ќе го зајакне Хамбург како централноевропски јазол за

Повеќе