ГЛОБАЛНИТЕ ЛАНЦИ ЗА СНАБДУВАЊЕ ИСПРАЌААТ СОС СИГНАЛ

Коалицијата на транспортни асоцијации ги предупреди светските лидери дека ланците за снабдување се соочуваат со неуспех доколку нема да можат

Повеќе