COSCO ВЛЕГУВА ВО СОПСТВЕНИЧКИОТ ДЕЛ НА КОНТЕЈНЕРСКИОТ ТЕРМИНАЛ ВО ХАМБУРГ

COSCO станува малцински акционер во контејнерскиот терминал Толерорт во Хамбург. Оваа трансакција ќе го зајакне Хамбург како централноевропски јазол за

Повеќе

НЕМА ВИСТИНСКИ НАПРЕДОК ВО ГЕНЕРАЛНИОТ ИНВЕСТИЦИСКИ ПЛАН НА COSCO ЗА ПИРЕЈСКОТО ПРИСТАНИШТЕ

Процесот на одобрување на инвестициите на Cosco во Пиреја е пренесен на новата влада, бидејќи Комисијата за планирање и развој

Повеќе