ЛАМБОРЏИНИ НА ШИНИ – RAIL CARGO GROUP ПРЕВЕЗУВА КАРОСЕРИИ ОД ГЕРМАНИЈА ДО ИТАЛИЈА

Производителот на луксузни спортски автомобили Lamborghini направи уште еден чекор кон одржливоста, насочувајќи ги своите логистички операции кон зелени  транспортни

Повеќе

ТОВАРНИОТ ПАТЕН ТРАНСПОРТ СО ОЧЕКУВАН ГОДИШЕН РАСТ ОД НАД 4 ПРОЦЕНТИ

Глобалните приходи од товарен транспорт се очекува да се зголемат во просек за 4,3% годишно помеѓу 2020 и 2025 година.

Повеќе