ФОТОГРАФИИ СО НЕВЕРОЈАТНА УБАВИНА НА КЛАСИЧНИ МОТОЦИКЛИ

Фотографот и графички дизајнер Пол Клифтон од Годалминг, Англија  има снимено неверојатни фотографии од ретро мопеди со восхитувачки графички приказ во серијата „Алтернативни класични мотоцикли“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *