СО КАМИОН ПОМИНАЛЕ 584 МИЛИОНИ КИЛОМЕТРИ И ПОМОГНАЛЕ ВО БОРБАТА ПРОТИВ КОРОНАВИРУСОТ

Кампањата #TruckAtHome беше започната на 30 март. Задачата беше едноставна – да се превезат што е можно повеќе нарачки. По

Повеќе