ВИДЕРОЕ ГО ВОВЕДУВА ЕЛЕКТРИЧНИОТ АВИОН P-VOLT НА TECNAM

Скандинавската регионална авиокомпанија Видерое во четвртокот се обврза да го воведе новиот електричен авион P-Volt на Tecnam во комерцијална употреба

Повеќе