Е-ТРОТИНЕТИТЕ МОЖАТ ДА ПОМОГНАТ ДА СЕ НАМАЛАТ ЕМИСИИТЕ ОД УРБАНИОТ ТРАНСПОРТ

Низ целиот свет, градовите се обидуваат да ги олеснат проблемите поврзани со транспортот, како метеж, загадување на воздухот, бучавата и

Повеќе

БЕСПЛАТНИОТ ЈАВЕН ТРАНСПОРТ Е ПРИВЛЕЧНА ИДЕЈА. НО, ДАЛИ ТОА ЌЕ ГИ РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ ВО СООБРАЌАЈОТ?

Ветувањето на бесплатниот јавен превоз е примамлив: помалку автомобили, помалку метеж, помалку загадување, а поголемото чувство за заедницата. „Тоа може

Повеќе