АВИОКОМПАНИЈАТА ЕМИРАТ СПРОВЕДУВААТ ТЕСТИРАЊА ЗА КОВИД 19 ПРЕД ПОЛЕТУВАЊЕ

Авиокомпанијата Емират спроведуваат тестирања за КОВИД 19 пред полетување, а резултатите се готови по 10 минути. Во обид да се

Повеќе