РЕНФЕ И ТАЛГО МОДИФИЦИРАА БРЗИ ВОЗОВИ ЗА ТРАНСПОРТ НА ПАЦИЕНТИ ЗАРАЗЕНИ СО КОВИД 19

После францускиот СНЦФ и шпанскиот железнички оператор РЕНФЕ во соработка со „Талго“ кој е шпански производител на шински возила и

Повеќе