КЛИЕНТИТЕ НА БДЖ ГО БИРААТ НОВИОТ ДИЗАЈН НА ЛОКОМОТИВИТЕ

БДЖ ги претстави на јавно гласање четири идејни решенија за дизајн на новите локомотиви „Сименс Смартрон“. До 31.07.2020 година, клиентите

Повеќе

СИМЕНС ЌЕ ДОСТАВИ ДЕСЕТ СМАРТРОН ЛОКОМОТИВИ ВО БУГАРИЈА

Siemens Mobility ја обезбеди порачката за десет Смартрон локомотиви и ќе ги испорача на Бугарските Државни Железници – БДЖ. Смартрон

Повеќе