ЦЕЛАТА СЛАВА И УБАВИНА НА ВРВОТ ПАЈКС, КОЛОРАДО ДОЖИВЕАН ПРЕКУ ЗАПЧАНАТА ЖЕЛЕЗНИЦА PIKES PEAK

Прекрасно, волшебно, неверојатно, бидејќи возот на Pikes Peak Cog Railway ве носи повисоко и повисоко. Пејзажот се менува, погледите се

Повеќе

КУРИРИ ВРАБОТЕНИ ВО АМАЗОН ДОСТАВУВААТ ТЕСТОВИ ЗА КОРОНА ВИРУСОТ

Амазон се приклучува кон борбата со коронавирусот во САД, така што дел од куририте кои што таму работат ќе доставуваат

Повеќе

УШТЕ ЕДЕН УДАР ЗА АВИОКОМПАНИИТЕ ПОСЛЕ ЗАБРАНАТА ИЗДАДЕНА ОД ТРАМП ЗА ПАТУВАЊЕ ОД САД ВО ЕВРОПА

Претседателот Доналд Трамп изјави дека ќе ги прекине сите патувања од многу европски земји во очајнички напор да го запре

Повеќе