ГОЛЕМИ ОБЛАСТИ ОД ЛОНДОН СЕ ПЛАНИРААТ КАКО „ОБЛАСТИ БЕЗ АВТОМОБИЛИ“ БИДЕЈЌИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ПЛАНИРА „ЗЕЛЕНО ЗАКРЕПНУВАЊЕ“ ОД КОВИД 19

Откако се намалија мерките во Лондон поради корона вирусот, градските власти цврсто се решени да го одржат превозот, придобивките против

Повеќе