ЗАБОРАВЕТЕ НА ТЕСЛА – ОВОЈ КОНТЕЈНЕРСКИ БРОД ВОЗИ ЧИСТО ЕЛЕКТРИЧНО И АВТОНОМНО

Се чини дека светот на електромобилноста штотуку започнува, а сепак се повеќе компании за мобилност го испорачуваат својот дел од

Повеќе

НОРВЕШКА: НОВО ЗАКОНОДАВСТВО СО КОЕ СЕ ДОЗВОЛУВА ЗАПЛЕНУВАЊЕ НА СТРАНСКИ КАМИОНИ СЕ ДОДЕКА НЕ СЕ ПЛАТАТ ПАТАРИНИТЕ

Опозициските партии во Норвешка се здружија за да спроведат законски измени што ќе им овозможи на властите да запленат странски

Повеќе