ЦЕНИТЕ ПРЕВИСОКИ ЗА ВОЗДУШЕН ТРАНСПОРТ НА МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОДИ

Шпедитерите ги обвинуваат карго авиокомпаниите дека бараат 13 долари/кг за превоз на пратки со медицински производи од Кина до Европа,

Повеќе