ХРВАТСКА ГРАДИ НОВА ДЕЛНИЦА НА ЖЕЛЕЗНИЧКАТА ПРУГАТА РИЕКА – БУДИМПЕШТА

Преставници на турската компанија „Cengiz Insaat Sanayi ve Ticaret A.S.“ и Хрватски железници Инфраструктура потпишаа договор кој вклучува реконструкција на

Повеќе