НЕШТО ПОВЕЌЕ ЗА НОВИТЕ ГРАДСКИ АВТОБУСИ ВО СКОПЈЕ

Транспортното решение што ја придвижува околината во центарот на вниманието Моќен погон, динамично забрзување и супериорно возење: MАН моторите на

Повеќе

ИЗВРШНИОТ ДИРЕКТОР НА ТРАТОН НЕОЧЕКУВАНО ГО НАПУШТА ОДБОРОТ НА ДИВИЗИЈАТА НА ФОЛКСВАГЕН

Големи промени во управувањето со компаниите на Фолксваген Груп. Главниот извршен директор на Тратон, Андреас Реншлер ќе биде заменет со

Повеќе