COSCO ВЛЕГУВА ВО СОПСТВЕНИЧКИОТ ДЕЛ НА КОНТЕЈНЕРСКИОТ ТЕРМИНАЛ ВО ХАМБУРГ

COSCO станува малцински акционер во контејнерскиот терминал Толерорт во Хамбург. Оваа трансакција ќе го зајакне Хамбург како централноевропски јазол за

Повеќе

НА МАЛТЕШКАТА КОМПАНИЈА MARINER ADRIATIC И Е ДОВЕРЕНО УПРАВУВАЊЕТО СО КОНТЕЈНЕРСКИОТ ТЕРМИНАЛ ВО ПРИСТАНИШТЕТО ДРАЧ

Маринер Адриатик, дел од малтешката компанија Хили Компани, го презеде управувањето со контејнерскиот терминал во Драч, Албанија. Повеќе од 90%

Повеќе