ОД МОРЕ ДО КОПНО, ЖЕЛЕЗНИЦАТА ГО ТРАНСФОРМИРА ТРАНСПОРТОТ НИЗ БАЛКАНОТ

Колку знаеме за железничките врски помеѓу Грција, Балканот и Централна Европа? Што е со врските помеѓу овие региони и Кина

Повеќе

ПРВИТЕ ДЕСЕТ НАЈПРОМЕТНИ АЕРОДРОМИ ВО СВЕТОТ СО КАРГО ПРЕВОЗ

Со овој напис ќе ги сумираме аеродромите кои претовариле најголема количина на пратки по метрички тон. Следниот список се заснова

Повеќе