КАЛИФОРНИЈА ОДОБРИ ОБВРЗНИЦИ ВО ВРЕДНОСТ ОД 600 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА ПРОЕКТ НА БРЗИ ПРУГИ

Американската држава Калифорнија одобри обврзници во износ на 600 милиони долари кои се ослободени од данок наменети за „Xpress West“

Повеќе