МИЛШПЕД ЗАПОЧНУВА СО ГРАДБА НА ТЕРМИНАЛ ЗА КОМБИНИРАН ТРАНСПОРТ ВО БЛИЗИНА НА НИШ

Групацијата Милшпед, која преку своето дваесет и седумгодишно работење се покажа како една од водечките логистички компании на Балканот, започна

Повеќе

СЕ ПОВЕЌЕ ПОШТЕНСКИ ПРАТКИ ОД КИНА ЗА ЕВРОПА СО ВОЗ

Транспортот е во организација на руската компанија ОТЛК ЕРА. Главните градови во Кина од кои заминуваат контејнерите со пошта се

Повеќе