ЕТИХАД ЖЕЛЕЗНИЦАТА И САУДИСКАТА ЖЕЛЕЗНИЦА ПОТПИШАА ДОГОВОР ЗА СТРАТЕШКО ПАРТНЕРСТВО

Договорот се фокусира на четири клучни области на соработка и ќе ги прошири блиските односи помеѓу Етихад железницата и Саудиската

Повеќе