ПОБРЗ ПРОМЕТ НА ПРАЗНИТЕ КАМИОНИ МЕЃУ СРБИЈА И ХРВАТСКА – ОТВОРЕН ГРАНИЧНИОТ ПРЕМИН СОТ

Денес беше пуштен во употреба новоизградениот граничен премин Сот на границата меѓу Р. Србија и Република Хрватска, кој значително ќе

Повеќе