ДЕСЕТ ПОПУЛАРНИ ВОЗОВИ ВО СВЕТОТ

Транс-сибирски екпрес Сообраќа на релација Москва – Владивосток, овој воз го прави најдолгото патување во светот кое изнесува 9295 километри

Повеќе