ВЕЛОСИПЕДИЗМОТ ВО БОГОТА: ПРЕДИЗВИЦИ ВО ИНФРАСТРУКТУРАТА, БЕЗБЕДНОСТА И РАЗВОЈОТ НА ВЕЛО-КУЛТУРАТА

Дејвид Униман верува во возењето велосипед. Верува и во градот Богота. Инспириран од вело-културата во Амстердам и Копенхаген, самиот учествува

Повеќе