МАСЛОТО ОД ПОМФРИТ СТАНУВА БИОГОРИВО – СТОКИТЕ ПРИСТИГНУВААТ ВО РЕСТОРАНИТЕ НА МЕКДОНАЛДС ВО „ЗЕЛЕНИ КАМИОНИ“

После успешниот пилот-проект во Индија и Велика Британија, камионите што го снабдуваат Мекдоналдс во Холандија како гориво ќе користат биодизел

Повеќе