ДАЛИ ПАТУВАЊЕТО СО АВИОН Е БЕЗБЕДНО? ПРИСУТНИОТ СТРАВ ОД ЛЕТАЊЕТО НЕОПРАВАДАН

Некои луѓе само претпоставуваат дека летањето со авион е небезбедно поради КОВИД 19. Постојат многу невистинити претпоставки кои допринесуваат до

Повеќе

ОВАА ФОТОГРАФИЈА НА КОНКОРД ПРИ ЛЕТ НА MAХ 2 Е ЕДИНСТВЕНА ОД ВАКОВ ВИД

Фотографирањето на авион што достигнува два Маха (1.350mph) не е лесен подвиг, од многу причини. Значи, неверојатно е да се

Повеќе

АВИОНСКА НЕСРЕЌА ВО ИСТАНБУЛ: АВИОНОТ СЕ РАСПАДНАЛ НА ТРИ ДЕЛА ПРИ СЛЕТУВАЊЕТО

Вчера, турски патнички авион на авиопревозникот „Пегасус“ со повеќе од 180 лица се распаднал на три дела кога при слетувањето

Повеќе