MAERSK ГИ ЗГОЛЕМУВА ЦЕНИТЕ ОД ШАНГАЈ ДО ЕВРОПА

Maersk објавува зголемување на цените на FAK (Freight All Kinds). Подолу се прикажани стапките на ФАК цените во табела по релации, стоки и типови на контејнери каде што зголемувањето на стапките е ефективно.

Ценовник

Забелешки:

  • Датум на започнување: 01.06.2019 година
  • Ефективен краен датум: До следното известување, но не пред 15.06.2019 година

Ценовник

Забелешки:

  • Датум на започнување: 17.06.2019 година
  • Ефективен краен датум: До следното известување, но не пред 30.06.2019 година

Извор: Maersk Line

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *