ПОШТА СЛОВЕНИЈА КУПИ 72 ОТСТО ОД АКЦИИТЕ НА ИНТЕРЕУРОПА

Словенечката пошта објави во петокот дека склучила договор за купување на 72,13 отсто од акциите на логистичкото претпријатие Интереуропа од

Повеќе