СО КАПАЦИТЕТ ОД 24.004 TEU, EVER ALOT ГИ РУШИ РЕКОРДИ

Речиси завршениот контејнерски брод Ever Alot неодамна беше претставен на јавноста во бродоградилиштето Џиангнан Чангксинг, Кина. Со капацитет од 24.000

Повеќе