ОДОБРЕНО ВО АВИЈАЦИЈАТА – ПОДГОТВЕН ЗА ЖЕЛЕЗНИЦАТА

EFW развива композитни железнички компоненти врз основа на долгорочното искуство во производството на лесни воздухоплови во авио индустријата. Одобрено во

Повеќе