ПОГЛЕДНЕТЕ КОЛКУ Е ЛЕСНО ДА СЕ УДВОИ ПОДРАЧЈЕТО ЗА ТОВАРАЊЕ НА КОМБЕТО

Лесните комерцијални возила обично превезуваат релативно лесни производи. Целиот капацитет на оптоварување на возилото честопати не е искористено, што значи дека под платното се троши многу простор.

Сепак, благодарение на ова решение, можете да го удвоите карго просторот и да превезувате до 2 пати повеќе стоки.

Поради оваа причина, системот за двојно оптеретување многу години се користи во камионите. Деликатни или лесно оштетливи производи што не можат да се редат, се транспортираат на повисокото ниво. Ова го олеснува користењето двојно повеќе простор под церадата.

Овој систем сега е достапен и за лесни комерцијални возила до 3,5 тони.

Allsafe е решение за двојно оптоварување за оваа класа возила.

Нашиот CTD лесен систем е многу лесен за да се намали загубата на товар. Може да се инсталира и расклопува брзо, во зависност од транспортот “, потенцира Ана Загорџка, специјалист за Аllsafe, одговорна за развој на производи на европскиот пазар.

„Исто така се карактеризира со конкурентна цена и фактот дека е достапна за скоро сите модели на возила“, додава нејзиниот соработник Војчех Лех.

Сите информации за ова решение достапни се на: ctd-light

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *