ОД ДЕНЕС НОВ ВОЗЕН РЕД ВО ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ

Поради измените во полицискиот час со траење од 16 до 5 часот наутро, а сабота и недела преку цел ден, јавните превозници ги прилагодија сопствените редови. Целокупниот јавен превоз преку викендот ке биде укинат.

Останатите денови, односно од понеделник до петок, додека трае полицискиот час од 16-5, јавниот превоз ќе се одвива како следи:

ЈСП Скопје

🚌🕔 Среда (8.04.2020 год), јавниот превоз ќе функционира од 5 часот, по саботен возен ред.
Исклучок се линиите 9, 19, 20 и 23 кои ќе возат по редуциран делничен возен ред.

🔚ПОСЛЕДНИ ТЕРМИНИ НА ПОАЃАЊЕ во СРЕДА (8.04.2020 год)🚌

📌ЛИНИИ НА ЈСП СКОПЈЕ

📎ПРИГРАДСКИ ЛИНИИ

Линија 18 14.35 ч од Тр.центар 15.10 ч од Визбегово
Линија 18а 8.35 ч од Тр.центар 9.10 ч од Визбегово
Линија 118 14.05 ч од Визбегово 14.40 ч Тр.центар
Линија 31 14.20 ч од Д.Лисиче 15.05 ч од Тр.центар
Линија 32 14 ч од Љубин 15.05 ч од Тр.центар
Линија 33 14.20 ч од Д.Лисиче 15.05 ч од Дом на печат
Линија 47 14.10 ч од Љубанци 14.20 ч од Тр.центар
Линија 51 14.15 ч од Тр.центар 14.55 ч од Студеничани
Линија 52 14.30 ч од Тр.центар 14.55 ч од Ржаничино
Линија 53 14.30 ч од Тр.центар 14.45 ч од К.Бања
Линија 56 14 ч од Тр.центар 14.10 ч од Бојане
Линија 58б 11 ч од Брзовец 14.30 ч од Тр.центар
Линија 58а 13.10 ч од Св.Петка 14.10 ч од Тр.центар
Линија 58 14.20 ч од Д.дол 15 ч од Тр.центар
Линија 60 13.50 ч од Тр.центар 14.30 ч од Матка
Линија 160 12.50 ч од Дексион 13.30 ч од Матка
Линија 61 13.50 ч од Побожје 14.45 ч од Тр.центар
Линија 62 13.25 ч од Огњанци 14.30 ч од Тр.центар
Линија 63 13.20 ч од Тр.центар 14.10 ч од Мралино
Линија 63а 14 ч од Тр.центар 14.50 ч од Ајватовци
Линија 164 14.30 ч од Волково 14.50 ч од Никиштани
Линија 65 13.10 ч од Раштак 14.30 ч од Тр.центар
Линија 165 15.05 ч од Брњарци 15.30 ч од Стајковци
Линија 66 12.40 ч од Тр.центар 14 ч од Бучинци
Линија 66а 12.40 ч од Тр.центар 14.20 ч од Дељадровци
Линија 67 13.50 ч од Тр.центар 14.50 ч од Зелениково
Линија 68 14.40 ч од Тр.центар 14.20 ч од Сушица
Линија 70 14.05 ч од Батинци 14.45 ч од Тр.центар
Линија 71 13.40 ч од Бањани 14.30 ч од Тр.центар
Линија 74 12.50 ч од Д.Количани 14.30 ч од Тр.центар
Линија 81 14.20 ч од Тр.центар 15.05 ч од Горњани
Линија 180 6.30 ч од Драчево 7.05 ч од Цветово
Линија 163 14.25 ч од Драчево 15.10 ч од Илинден

📎ГРАДСКИ ЛИНИИ

Линија 2 14.40 ч од Автокоманда 14.40 ч од Сарај
Линија 2А 14.24 ч од Железара 13.35 ч од Сарај
Линија 3 14.30 ч од Панорама 14.20 ч од Сп.сала Јане Сандански
Линија 3Б 13.20 ч од Кв.пазар 14.10 ч од Панорама
Линија 4 15.05 ч од Хром 15 ч од 11 Октомври
Линија 4А 14.43 ч од Усје /
Линија 5 15.04 ч од Н.Лисиче 14.58 ч од Дексион
Линија 7 14.59 ч од Г.Лисиче 14.50 ч од Карпош 3
Линија 8 15 ч од Љуботенски пат 15 ч од Влае
Линија 9 14.36 од Кл.центар 15.12 ч од Ск.север
Линија 13 14.40 ч од К.Вода 15.15 ч од Железара
Линија 15 14.22 ч од Н.Лисиче 15.06 ч од Карпош 4
Линија 15А 14.44 ч од Н.Лисиче 14 ч од Карпош 4
Линија 16 14.43 ч од Пржино 14.50 ч од Железара
Линија 17 13.05 ч од Островска 13.45 ч од Музеј на сов.уметност
Линија 19 14.36 ч од Карпош 4 15.21 ч од Ш.Оризари
Линија 21 14.50 ч од Тр.центар 14 ч од Бардовци и болница
Линија 21А 15.15 ч од Тр.центар 14.35 ч од Бардовци
Линија 22 14.42 ч од Тр.центар 14.48 ч од Лепенец
Линија 22А 13.55 ч од Кл.центар 14.44 ч од Лепенец
Линија 24 15.02 ч од Припор 15.10 ч од Тафталиџе 2
Линија 27 14.45 ч од Дом на печат 14.05 ч од Вардарска
Линија 28 15 ч од Тафталиџе 2 14.30 ч од Мак.село
Линија 35 14.35 ч од Н.Лисиче 13.55 ч од Ст.Север
Линија 41 15 ч од Тр.центар 15. ч од Драчево Типо
Линија 42 15.05 ч од Железара /
Линија 50 15 ч од Хиподром 15.20 ч од Кл.центар
Линија 57 15.10 ч од Радишани 14.42 ч од Козле
Линија 59 14.35 ч од К.бара 13.50 ч од Карпош
Линија 65В 15.16 ч од Тр.центар 15.08ч од Стајковци, Бр.пат

📌ЛИНИИ НА ПРИВАТНИ ПРЕВОЗНИЦИ

Линија 9 15.12 ч од Кл.центар 14.54 ч од С.Север
Линија 11 14.25 ч од Тр.центар 14.25 ч од Рашче
Линија 11а 14 ч од Тр.центар 13 ч Свиларе
Линија 12 14.40 ч од Шишево 15.05 ч од Ск.саем
Линија 19 14.54 ч од Карпош 4 15.03 ч од Ш.Оризари
Линија 20 15.01 ч од Тр.центар 15.01 ч од Ш.Оризари
Линија 22 15.04 ч од Тр.центар 14.26 ч од Лепенец
Линија 23 14.48 ч од Ченто 15.10 ч од Дом на печат
Линија 45 15 ч од Тр.центар 15 ч од Ченто
Линија 47а 13.30 ч од Тр.центар 14.15 ч од Љуботен
Линија 52 13.20 ч од Тр.центар 14.20 ч од Ржаничино
Линија 55 14.50 ч од Арачиново 14.50 ч од Тр.центар
Линија 61 15.30 ч од Тр.центар 14.45 ч од Побожје
Линија 63 14.10 ч од Тр.центар 13.20 ч од Мралино
Линија 73 14.20 ч од Усје 15 ч од Ск.саем

❗️Од четврток (9.04.2020 год), па секој работен ден до наредните измени, јавниот превоз ќе сообраќа од 5 до 9 часот и од 13 до 16 часот.

Железници на РС Македонија

 

Воз број Релација ПОАЃА
по возен ред со измените
611 Скопје Гевгелија 06:27 06:23
632 Гевгелија Скопје 16:55 11:30
601 Скопје Велес 09:15 09:15
2081 Скопје Велес 13:20 12:40
Нов Скопје Велес вози од ден 1-5 05:45
2080 Велес Скопје 12:10 11:30
630 Велес Скопје 06:13 06:45
641 Скопје Битола 06:57 06:57
642 Битола Скопје 12:51 10:50

Сите измени навремено ќе ги пратиме и ќе Ве известуваме за нив.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *