ПРОВЕРКИТЕ НА ROADPOL ПОКАЖУВААТ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН ПОРАСТ НА МАНИПУЛАЦИИТЕ СО ТАХОГРАФ

Еднонеделните инспекции на Roadpol извршени на приближно 241 000 камиони во февруари резултираа со откривање на скоро 800 манипулации со

Повеќе